• LOGIN
    • Ostoskori on tyhjä.

Docebon myyntikoulutus-webinaari

Tiesitkö, että et välttämättä saa kaikkea irti myyntitiimisi koulutuksesta? Pelkät aloituspalaverit eivät aina riitä, vaan myyntitiimisi voi tarvita lisäksi asiantuntevia ja toimivia oppimisen välineitä. Docebo järjesti viime viikon torstaina (30.6.2016) englanninkielisen myyntikoulutus-webinaarin, jota isännöi Brandon Hall Groupin pääanalyytikko David Wentworth. Webinaarissa tutkittiin tämänpäiväistä oppimista ja näytettiin miksi yritysten pitäisi luoda personoituja opiskelumahdollisuuksia omille myyntitiimeilleen.

Webinaarissa keskusteltiin mm. seuraavista asioista:

  • Oppimiseen käytettävä teknologia
  • Miten eri oppimismuodot voivat tehostaa myyntikoulutusta
  • Kokemusten liittäminen mitattavissa oleviin tuloksiin

Webinaari on katsottavissa Docebon kotisivuilta. Etsi webinaari ”Learner-Centric Programs that Drive Revenue and Power Sales Performancetästä linkistä ja klikkaa ”Watch now” (katsominen vaatii mm. nimen ja sähköpostiosoitteen täyttämisen).

Docebo on Fune Trainerin kumppani oppimisen hallintajärjestelmiin (engl. LMS) liittyvissä asioissa. Fune Trainer voi auttaa yritystäsi monin tavoin myynnin koulutuksen ja muun osaamisen kehittämisessä  – ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää!

Lähde: Docebo

5.7.2016

0 responses on "Docebon myyntikoulutus-webinaari"

Leave a Message