• LOGIN
    • Ostoskori on tyhjä.

Tietoa meistä

Tervetuloa Ecademy-sivulle!

Ecademy on Fune Trainerin opintoportaali-sivusto, josta löydät laadukkaat ja monipuoliset verkkokurssit. Ecademy kokoaa eri organisaatioiden verkkokurssit samaan paikkaan, jossa niitä on helppo käyttää. Ecademyn kurssivalikoimassa on sekä maksullisia, että ilmaisia verkkokursseja, jotka mahdollistavat opiskelun paikasta riippumatta – opiskelu onnistuu kotona, työpaikalla tai vaikkapa junamatkalla!

Yritykset voivat käyttää Ecademy-portaalissa olevia verkkokursseja esimerkiksi nykyisten työntekijöiden osaamisen kehittämiseen tai vaihtoehtoisesti uusien työntekijöiden perehdytykseen. Yritykset voivat myös asettaa portaaliin omia kurssejaan, joita toiset organisaatiot voivat hyödyntää – Ecademy auttaa yrityksiä suunnittelussa ja toteutuksessa tarpeen mukaan. Ecademy on kotimainen kurssiportaali, joka palvelee asiakkaita monin tavoin.

Myös yksityishenkilöt ovat tervetulleita hyödyntämään Ecademyn verkkokursseja osaamisen kehittämiseen. Ecademyn-portaalissa on monipuolinen verkkokurssivalikoima ja kaikki kurssit ovat helppokäyttöisiä sekä mukavia opintokokonaisuuksia, jotka tukevat erilaisia oppimistapoja.

 

Yhteystiedot:
Uimalankatu 1, 33540 Tampere
Sähköposti: fune@funetrainer.com
Puhelin: + (358) (50) 3555 494